Friday, November 2, 2012

~DeMaM MasTeRcHeF ..gO AmMaR go~

~masterchef musim ke-2~

urm, aku jrg2 tgok masterchef musim yang ke-2 ni sebb xde TV nak tgokkkkkkk..huhu.. 
kalo balik umah jek lh baru dpt tgok... 
dulu masa awal2 rancgn ni diperkenalkan, x bpe minat sgt nak tgok.. 
tp bila dh start tgok, rasa best plak.. 
sebb bleh tgok diorg masak pelbagai jenis makann. 
dh lh mostly peserta2 dia sume muda2.. 
n rasa kagum sgt dgn kehebatan diorg memasak.. 

cer teka siapa yang aku minat tuk musim kali ni???
ada ke???
of coz lh ada...haha...
bila tgok dia masak, sgt2 berkarisma...aku x tipu k... 
serius nmpak macho bila tgok dia masak..haha..
sapakah org itu??
sudah semestinya ~AMMAR~yeahhhhhhh..



BIODATA AMMAR

Muhammad Khairul Ammar bin Jasni
22 tahun
Pelajar Penerbangan
Berasal dari Selangor

*percaya salah satu cara yang terbaik untuk memikat hati seseorang adalah dengan memikat seleranya terlebih dahulu*
(untunglh org yg dpt pikat selera dia



mmg x dinafikan salah satu faktor aku minat dia sebb kehenseman dia tukan.*ooppppsss*..hikhikk
tp tu bukan faktor utama lh kan... eh ehh... siap2 ada faktor utama bagai kn..
okk, aku sgt kagum dengan dia punya skill memasak.. 
nak kata dia hebat tu x delah sehebat chef wan or chef adu kn..hihi..
kenapa aku kata aku kagum??
  1. sebb dia sama umur dengan aku .. 22 tahun ok...*nak jugakn mention umur tu*  
  2. n dia pandai masakkkk... aku??? *pikir pikirkn lah ek*...hohoo.. kalo nak dibandingkan dengan aku punya skill  memasak mmg jauh panggang dari api lh kan...
  3. n lagi satu sebb dia bakal pilot.. *erkkk, ada kena mengena ke??*hehehe..
just want to say aku suka tgok kalo lelaki teror dlm bab2 masakn ni...like my father lh n him..
nak kahwin dgn lelaki yg mcm AMMAR lh...hohoho...
oopppsss.maksud aku yg pndai masak lah... hihi... 
x kisahlh dia tu chef ke, doktor ke, engineer ke.asalkn pandai masak.... hahahahaaaaaaa..

         

       

last but not least, GOOD LUCK AMMAR...
hopefully dpt masuk final
n jadi juara masterchef tuk musim ke-2..


r/x : skg ni jd stalker terhebat lh kn smpaikan twitter ngan fb dia pun dpt cari..hahaha... #khairul ammar











No comments:

Post a Comment

assalammualaikum..
dialu-alukan untuk comment disni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...